Vraag een offerte aan

De ene lijst is de andere niet

Als u een dierbare herinnering of kunstwerk wilt inlijsten, komt u er achter dat de ene lijst de andere niet is.


We hebben ruime ervaring met inlijsten en 3D-inlijsten. Etsen, acryl, voetbal- of hockeyshirts, trouwjurken, bruidsboeketten, legpuzzels, borduurwerk, t-shirts, doopjurkjes, canvas en natuurlijk foto’s (we vergroten ze ook uit als u wenst), schilderijen en kunst.

Misschien wilt u modern, misschien barok of antiek. Ons brede assortiment gecombineerd met onze generaties lange ervaring, service zonder einde en de modernste apparatuur, geven u het gewenste resultaat.

Wat zeggen onze klanten?

"Al vele jaren laat ik naar grote tevredenheid mijn lijsten vervaardigen door inlijststudio Jan Gerritsen. Er wordt accuraat gewerkt en het eindproduct ziet er zeer verzorgd uit. Ik beveel hen dan ook van harte bij u aan."

Marius van Dokkum, kunstschilder en illustrator (www.mariusvandokkum.nl)

 

"Jan Gerritsen staat voor vakmanschap, professionaliteit, open contact, meedenken, gedurfde inlijstingen en een passende prijs – kwaliteitverhouding. Daarom is Jan Gerritsen al jaren de lijstenmaker voor mijn werk en nog steeds naar volle tevredenheid."

Lia van der Burgt, Atelier 33 (www.Atelier33.nl)

 

"Met veel tevredenheid doen we al jaren goede zaken met Jan Gerritsen. Hij is vakbekwaam en levert zijn producten zorgvuldig af."

Erik Geytenbeek, Galerie De Vink (www.galeriedevink.nl)

 

"Onze samenwerking met Inlijststudio Jan Gerritsen is prettig en professioneel. De kwaliteit van het inlijstwerk is uitstekend. Ook stellen we de persoonlijke betrokkenheid en het meedenken van Jan Gerritsen erg op prijs."

Astrid Vroemisse, Galerie Annemiek Punt Ootmarsum (www.annemiekpunt.nl)

 

"Jan Gerritsen Inlijst - Studio te Apeldoorn staat garant voor kwaliteit. Sinds een aantal jaren laten wij alle zeefdrukken en originele kunstwerken bij Jan Gerritsen Inlijst - Studio inlijsten. Met veel passie en uiterste zorg en voor het kunstwerk lijsten zij alles tip top in. De meeste werken worden voorzien een Spagl lijst. Ze gebruiken alleen de beste materialen die er te krijgen zijn. En met hun bedoel ik Jan Gerritsen en zijn college Brian Elskamp."

Denis Jens (www.kunst-media.nl)

Jan Gerritsen Inlijst-studio

Schumanpark 131
7336 AS Apeldoorn

T 055 - 521 23 76
M 06 - 55 325 445

info@jangerritsen.eu

 

KvK nr. 09122111
Rabobank 14.09.48.848
BTW nr. NL096214752.B02